MOLITH_Engineering_Hydraulik_Maskinkonstruktion

Maskinkonstruktion
-maskiner konstrueret specielt til dig

Lad, MOLITH Engineering, stå for din maskinkonstruktion. Vi designer og konstruerer maskiner, procesanlæg og produktionsanlæg, som er tilpasset dine specifikationer og behov, og på baggrund af disse udarbejder vi sammen designgrundlaget. På den måde bliver maskinen eller anlægget skræddersyet specifikt til dig. Dog sørger vi for at bruge standardkomponenter, hvor det er muligt, således at der ved vedligehold eller nedbrud kan bruges hyldevarer.

Vi kan også tilbyde at indgå i jeres eksisterende konstruktionsafdeling, både på jeres kontor eller fra MOLITHs kontor. For dig betyder det, at du kan benytte dig af os i de perioder i oplever en spidsbelastning i jeres konstruktionsafdeling. Vi har licens til Autodesk Inventor, og kan derfor levere en komplet tegningspakke. Ønsker I det, sørger vi også gerne for at lave al nødvendig dokumentation for jer.

er du på udkig efter en tillidsfuld samarbejdspartner?

Vores kompetencer indenfor maskinkonstruktion

Fremstilling af specialmaskiner og produktionsanlæg

Vi har også mulighed for at producere din specialmaskine, procesanlæg og produktionsanlæg. Skal vi starte et samarbejde med dette, garanterer vi, at du kun har én kontakt igennem hele processen, fra idé til færdigt projekt.

MOLITH_Engineering_Maskinkonstruktion, proces- og produktionsanlæg

HVIS IKKE DU FANDT DET, du søgte..

KAN VI MÅSKE GUIDE DIG DEN RETTE VEJ MÅSKE ER DU INTERESSERET I HYDRAULIK, DOKUMENTATION ELLER NOGET HELT TREDJE…

Kontakt

Information

Kontakt

Kontakt